Top
English
Greek
Επικοινωνία
Αρχική
Η εταιρεία μας
Υπηρεσίες
Αναλύσεις και δοκιμές
Συμβουλευτικές υπηρεσίες
Εκπαιδευτικό έργο
Πιστοποιήσεις
Εξοπλισμός
List of posts
Last post
Home
Αναλύσεις και δοκιμές
Οι υπηρεσίες μας
Αναλύσεις και δοκιμές σε τρόφιμα και ποτά
Φυσικοχημικές αναλύσεις
Προσδιορισμός τοξινών (Aflatoxin B1, B2, G1, G2, M1, DON, ZON, DAS, T2, HT2, Fumonisin B1–B2 )
Βαρέα μέταλλα (Pb/ Cd/ Ni/ Co/ As/ Cr/ Hg/ Ag/ Al/ Sn/ Sb)
Προσδιορισμός υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων
Αλλεργιογόνες ουσίες
GMO ‘s ανίχνευση και προσδιορισμός
Χρωστικές (Sudan I,Sudan II,Sudan III,Sudan VI,(Scarlet Red),Sudan Orange G,Sudan Yellow)
Aνίχνευση αντιβιοτικών
Σημείο πήξεως
Έλεγχος νοθείας γάλακτος
Διαθρεπτική αξία–επισήμανση τροφίμων βάσει σχετικής νομοθεσίας (ΚΑΝ 1169/2011 & προσδιορισμός GDA)
Λιπαρά
Προφίλ λιπαρών ( μονοακόρεστα, πολυακόρεστα, κορεσμένα λιπαρά, trans)
Πρωτείνες
Υδατάνθρακες
Σάκχαρα
Αλάτι
Νάτριο
Φυτικές ίνες
Βιταμίνες
Υγρασία
Τέφρα
Ενεργειακή αξία
Μικροβιολογικά σε τρόφιμα και ποτά
Ολική μεσόφιλη χλωρίδα
Esherichia coli
Staphylococcus aureus
Total coliforms
Enterobacteriacae
Esherichia coli
Ζύμες – μύκητες
Θειοαναγωγικά κλωστρίδια
Bacillus cereus
Οξυγαλακτικά βακτήρια
Salmonella spp
Listeria monocytogenes
Έλεγχος επιφανειών εργασίας
Έλεγχος αποτελεσματικότητας διαδικασίας καθαρισμού – απολύμανσης
Προσδιορισμός διάρκειας ζωής προϊόντων
Shelf life
gr
login